Com ho fem

Com ho fem

Oferim el producte resultant de l’aprofitament sostenible dels boscos dels nostres socis.

En la major part dels casos, realitzem nosaltres mateixos els treballs d’aprofitament i transport des d’origen.

Treballem amb serradores locals i de confiança per garantir cadenes curtes de subministrament i per optimitzar l’aprofitament del producte.

Emmagatzemem el producte asserrat (boules) i llistonat a les nostres instal·lacions per facilitar l’assecat a l’aire lliure. Cada peça disposa d’una fitxa que indica tant la procedència de la mateixa, com la data de tallada, les dimensions i les característiques de la mateixa.

Vetllem per la singularitat  i el valor afegit de tots i cadascun dels productes, partint de criteris i característiques que diferencien els nostres productes dels que actualment es troben al mercat. Treballem amb paràmetres consensuats amb professionals i amb clients, i que podem ajustar a les necessitats de cada client.

Taula  resum de criteris per les espècies més comuns:

  Longitud Mínima (m) Diàmetre Forma Singularitats
Mínim Recta Bifurcació Curvatura Màxima Nusos Forats Pudricions en nusos Coloracions Chancres Berrugues
Roure 4,5 40     10cm/100            
Alzina 4,5 30     10cm/100            
Pi pinyer 4,5 45     10cm/100       Duramen 75%    
Xiprer 4,5 30     10cm/100            
Acàcia 4,5 35     10cm/100            
Suro pelut 3 35     15cm/100            
Faig 4,5 45     10cm/100            
Cirerer 4,5 45     10cm/100            
Pollancre 4,5 50     10cm/100            
Plataner 4,5 45     10cm/100            
Blada 4,5 35     10cm/100            
Noguer 3 25             Marró fosc    
Qualitat que tenim en compte sempre que aporti valor afegit al producte. Qualitat que ha de tenir, com a mínim, el producte.

Ens posem a la disposició dels nostres clients per, si no troba el que busca al nostre catàleg, ajudar-lo a buscar productes que s’ajustin a les seves especificacions.

Disposem de dos magatzems –a Santa Coloma de Farners i a Hostalric– per atendre als clients que estiguin interessants en visitar-nos i veure la fusta.

Creem un marc de treball enfocat a la cadena de valor (productor, transformador, distribuïdor, client final) que promogui el treball en xarxa, aprofitant els coneixements d’experts, amb l’objectiu de portar a la pràctica un procés innovador per posar al mercat un nou producte.

La recollida i enviament dels productes corre a càrrec del client. Oferim el nostre recolzament si el client ho requereix.

Pagament del producte per transferència bancària abans de la recollida.