Què fem

Què fem

L’objectiu primer és facilitar la comercialització i donar un valor afegit a les fustes dels nostres boscos amb característiques especials i singulars. Tots i cadascun dels nostres productes són peces úniques.

Vetllem per la gestió sostenible i responsable del bosc i per mantenir i impulsar els productes i les cadenes de valor, que fan possible continuar amb aquesta tasca.

Garantim l’origen i la traçabilitat del producte, perquè treballem amb la fusta dels nostres socis i impulsem la certificació PEFC dels productes.

Oferim la fusta taulonada – en boules – d’acord a mides estandarditzades per posar a la disposició dels nostres clients un producte que s’adapti a diferents necessitats.

Triem peces que presenten elements que, tot i que donen un atractiu i bellesa a la fusta i fan que cada peça sigui singular, es consideren una imperfecció o defecte per part la indústria tradicional. Es tracta d’un producte amb un valor afegit clar en sectors i mercats com el del moble massís i peces d’artesania en fusta, l’ebenisteria, el disseny i l’interiorisme, entre d’altres.

Assequem la fusta a l’aire lliure per garantir un procés gradual que preserva al noble material dels problemes de deformació i inflament habituals en fusta verda. Humitat final al voltant del 12%.

Contribuïm a la conservació i millora dels nostres boscos gràcies al compromís amb la gestió forestal sostenible i a la certificació forestal PEFC.

Contribuïm a la lluita contra el canvi climàtic impulsant el consum d’un producte natural, renovable i de proximitat.